Jacob Mompó Navarro, «Crònica universal de 1427», València, Publicacions de la Universitat de València / Acadèmia Valenciana de la Llengua, Col·lecció «Fons històriques valencianes», núm. 81, 410 p. - Mandingorra Llavata, M. Luz (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Jacob Mompó Navarro, Crònica universal de 1427, València, Publicacions de la Universitat de València / Acadèmia Valenciana de la Llengua, Col·lecció «Fons històriques valencianes», núm. 81, 410 p. ISBN (UV): 978-84-1118-000-9; ISBN (AVL): 978-84-482-6701-8.