M. Àngels Francés Díez & Irene Mira-Navarro (ed.), «Identitats culturals contemporànies: el cas català», Kassel, Edition Reichenberger, 2022, 195 p. - Palau Vergés, Montserrat (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de M. Àngels Francés Díez & Irene Mira-Navarro (ed.), Identitats culturals contemporànies: el cas català, Kassel, Edition Reichenberger, 2022, 195 p., ISBN: 978-3-967280-36-4.