Maite Simón (ed.), «Cent anys fent llibres. La trajectòria d’una editorial universitària. PUV 1920-2020», València, Publicacions de la Universitat de València, 2021, 384 p. - Fenollosa, Carles (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Maite Simón (ed.), Cent anys fent llibres. La trajectòria d’una editorial universitària. PUV 1920-2020, València, Publicacions de la Universitat de València, 2021, 384 p., ISBN: 978-84-9134-894-8.