Tomàs Martínez Romero, «Paula, Eustòquia i la duquessa de Gandia. Traduccions antigues d’obres de sant Jeroni sobre comportament femení», Barcelona / Alacant, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Col·lecció «Biblioteca Sanchis Guarner», 2022, 271 p. - Arronis, Carme (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Martínez Romero, Tomàs: Paula, Eustòquia i la duquessa de Gandia. Traduccions antigues d’obres de sant Jeroni sobre comportament femení, Barcelona / Alacant, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Col·lecció «Biblioteca Sanchis Guarner», 2022, 271 p., ISBN: 978-84-9191-232-3.