Flos sanctorum. La «legenda aurea» en català. Marinela Garcia Sempere, Antoni Mas i Miralles & Joan M. Perujo Melgar (ed.), «Flos sanctorum o vides dels sants pares» (vol. I-1 i 1-2), Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2022, 304 i 300 p. - Vila, Pep (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Flos sanctorum. La legenda aurea en català Ressenya sobre el llibre de Marinela Garcia Sempere, Antoni Mas i Miralles & Joan M. Perujo Melgar (ed.), Flos sanctorum o vides dels sants pares (vol. I-1 i 1-2), Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2022, 304 i 300 p., ISBN 978-84-9191-211-8 (volum 1-1); ISBN 978-84-9191-215-6 (volum 1-2)