Presentació del monogràfic «El complement directe preposicional: una visió panromànica» - Pineda, Anna (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Presentació del monogràfic «El complement directe preposicional: una visió panromànica», coordinat per Anna Pineda.