Antoni Ferrando Francés, Llorente i Blasco Ibáñez: entre la política i la literatura (a propòsit, sobretot, de la guerra de Cuba), València, Institució Alfons el Magnànim, 2021, 290 p. - Pastor Banyuls, Víctor (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Ressenya sobre el llibre d’Antoni Ferrando Francés, Llorente i Blasco Ibáñez: entre la política i la literatura (a propòsit, sobretot, de la guerra de Cuba), València, Institució Alfons el Magnànim, 2021, 290 p., ISBN: 978-84-7822-892-8.