«Bíblia del segle XIV. Primer llibre dels Paralipòmens», Barcelona, Associació Bíblica de Catalunya / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2021, 452 p. - Requesens i Piquer, Joan (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Ressenya sobre la Bíblia del segle XIV. Primer llibre dels Paralipòmens, Barcelona, Associació Bíblica de Catalunya / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2021, 452 p., ISBN: 984-84-9191-168-5.