Catalina Mir, «Vint-i-dues aproximacions a la traïció com a tema literari. Per a una anàlisi global de “Vint-i-dos contes” de Mercè Rodoreda», Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2021, 92 p. - Maestre Brotons, Antoni (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Ressenya sobre el llibre de Catalina Mir, Vint-i-dues aproximacions a la traïció com a tema literari. Per a una anàlisi global de Vint-i-dos contes de Mercè Rodoreda», Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2021, 92 p. ISBN: 978-84-121134-4-0.