Caterina Martínez Martínez, «Origen i evolució dels connectors de contrast en català», Alacant / Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, «Biblioteca Sanchis Guarner», 2021, 247 p. - Garachana, Mar (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre de Caterina Martínez Martínez, Origen i evolució dels connectors de contrast en català, Alacant / Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, «Biblioteca Sanchis Guarner», 2021, 247 p., isbn: 978-84-9191-152-4.