Julia Haba-Osca & Robert Martínez-Carrasco, «Llegir la imatge. Il·lustrar la paraula. Reflexions al voltant del llibre il·lustrat i el còmic», Albacete, Uno Editorial, 2020, 116 p. - Domene-Benito, Rocío (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre de Julia Haba-Osca & Robert Martínez-Carrasco, Llegir la imatge. Il·lustrar la paraula. Reflexions al voltant del llibre il·lustrat i el còmic, Albacete, Uno Editorial, 2020, 116 p., ISBN: 978-84-18438-37-0.