Anna M. Moreno, Francesco Ardolino & Jordi Malé (eds.), «Manuel de Pedrolo, una mirada oberta. Noves perspectives crítiques i didàctiques», Lleida, Aula Màrius Torres / Pagès editors, 2019, («Trossos», 11), 429 p. - Torra, Pere (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre d’Anna M. Moreno, Francesco Ardolino & Jordi Malé (eds.), Manuel de Pedrolo, una mirada oberta. Noves perspectives crítiques i didàctiques, Lleida, Aula Màrius Torres / Pagès editors, 2019, («Trossos», 11), 429 p., ISBN: 978-84-1303-138-5.