Jean-François Sablayrolles, «Comprendre la néologie. Conceptions, analyses, emplois», Llemotges, Éditions Lambert-Lucas (col·lecció «La Lexicothèque»), 2019, 312 p. - Llopart-Saumell, Elisabet (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Ressenya sobre el llibre de Jean-François Sablayrolles, Comprendre la néologie. Conceptions, analyses, emplois, Llemotges, Éditions Lambert-Lucas (col·lecció «La Lexicothèque»), 2019, 312 p., ISBN: 978-2-35935-286-3.