Presentació del monogràfic «Com s’escriu avui la història de la llengua catalana?» - Nicolás, Miquel (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Presentació del monogràfic «Com s’escriu avui la història de la llengua catalana?», coordinat per Miquel Nicolás.