Presentació del monogràfic «La crisi del nou humanisme a Catalunya, 1918-1936» - Pla, Xavier; Montero, Francesc (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2021)
Presentació del monogràfic «La crisi del nou humanisme a Catalunya, 1918-1936», coordinat per Xavier Pla i Francesc Montero.