Carles Riba, «Llibres de poesia. Amb tots els comentaris del poeta», edició i textos establerts per Jordi Malé, Barcelona, Edicions 62, 2019, 568 p. - Veny, Joan Ramon (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Carles Riba, Llibres de poesia. Amb tots els comentaris del poeta, edició i textos establerts per Jordi Malé, Barcelona, Edicions 62, 2019, 568 p., ISBN: 978-84-297-7774-1.