Vicenç Beltran, Irene Capdevila & Tomàs Martínez, «Ramon Llull, els trobadors i la cultura del segle XIII», Florència, Edizioni del Galluzzo per la Fondazione Ezio Franceschini, 2018, 269 p. - Saiz Raimundo, Maria (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Vicenç Beltran, Irene Capdevila &Tomàs Martínez, Ramon Llull, els trobadors i la cultura del segle xiii, Florència, Edizioni del Galluzzo per la Fondazione Ezio Franceschini, 2018, 269 p., ISBN: 978-88-8450-855-3.