Alfons Esteve & Francesc Esteve, «Igualtat lingüística. Capgirar el desús i la subordinació», Benicarló, Onada, 2019, 172 p. - Valls, Esteve (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre d’Alfons Esteve & Francesc Esteve, Igualtat lingüística. Capgirar el desús i la subordinació, Benicarló, Onada, 2019, 172 p., ISBN: 978-84-17638-31-3.