Joan Ramis i Ramis, «Lucrècia». Edició a cura de Pep Valsalobre & Vicent de Melchor. Bellcaire d’Empordà, Edicions Vitel·la, 2019, 216 p. - Llàcer Martorell, Arantxa (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Resssenya sobre el llibre de Joan Ramis i Ramis, Lucrècia. Edició a cura de Pep Valsalobre & Vicent de Melchor. Bellcaire d’Empordà, Edicions Vitel·la, 2019, 216 p., ISBN 978-84-943839-9-1.