Laura Villalba, «Adelaida Ferré i Gomis, folklorista: l’art de brodar rondalles», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2019, 209 p. - Vidal, Vicent (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Ressenya sobre el llibre de Laura Villalba, Adelaida Ferré i Gomis, folklorista: l’art de brodar rondalles, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2019, 209 p., ISBN: 978-84-9191-049-7.