Presentació del monogràfic «Spoken Corpus Linguistics in Romance: thoughts, design and results» - Esplà-Gomis, Miquel; Sentí, Andreu (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2020)
Presentació del monogràfic «Spoken Corpus Linguistics in Romance: thoughts, design and results», coordinat per Miquel Esplà-Gomis i Andreu Sentí.