Abel Soler, «Enyego d’Àvalos i l’autoria del “Curial”», València, Institució Alfons el Magnànim-CVEI / Publicacions de la Universitat de València / Institut d’Estudis Catalans, 2018, 307 p. - Gros Lladós, Sònia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre d’Abel Soler, Enyego d’Àvalos i l’autoria del «Curial», València, Institució Alfons el Magnànim-CVEI / Publicacions de la Universitat de València / Institut d’Estudis Catalans, 2018, 307 p., ISBN: 978-84-7822-762-4.