Josep Pujol (ed.), Publi Ovidi Nasó, «Heroides. Traducció catalana medieval de Guillem Nicolau», Barcelona, Barcino («Els Nostres Clàssics»), 2018, 577 p. - Perujo Melgar, Joan M. (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre de Josep Pujol (ed.), Publi Ovidi Nasó, Heroides. Traducció catalana medieval de Guillem Nicolau, Barcelona, Barcino («Els Nostres Clàssics»), 2018, 577 p. ISBN: 978-84-7226-822-7.