Corinna Albert, Roger Friedlein & Imma Martí Esteve (eds.), «Els catalans i Llatinoamèrica (s. XIX i XX). Viatges, exilis i teories», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2017, 352 p. - Ferrer i Higueras, Bruno (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre de Corinna Albert, Roger Friedlein & Imma Martí Esteve (eds.), Els catalans i Llatinoamèrica (s. XIX i XX). Viatges, exilis i teories, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2017, 352 p., ISBN: 978-84-9883-925-8.