Presentació del monogràfic «Early Modern Women’s Writing: More Texts and Contexts» - Zaragoza Gómez, Verònica (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Presentació del monogràfic «Early Modern Women’s Writing: More Texts and Contexts», número 67 (Tardor 2019) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.