Carles-Jordi Guardiola, «Carles Riba. Retrat de grup. Protagonistes de la cultura catalana del segle XX», València, Edicions 3i4, 2017, 271 pp. - Veny-Mesquida, Joan R. (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Ressenya sobre el llibre de Carles-Jordi Guardiola, Carles Riba. Retrat de grup. Protagonistes de la cultura catalana del segle XX, València, Edicions 3i4, 2017, 271 pp., ISBN: 978-84-16789-69-6.