Presentació del monogràfic «La gramàtica del català de l’edat moderna. Un avanç» - Martines, Josep (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2019)
Presentació del monogràfic «La gramàtica del català de l’edat moderna. Un avanç», del número 66 (primavera 2019) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.