Lluís Meseguer (ed.), «La traducció literària. Estudis sobre la traducció i la literatura valenciana. Homenatge a Joan Francesc Mira i Casterà», València, AVL, 2017, 315 pp. - Navarro i Miralles, Joan M. (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Lluís Meseguer (ed.), La traducció literària. Estudis sobre la traducció i la literatura valenciana. Homenatge a Joan Francesc Mira i Casterà, València, AVL, 2017, 315 pp., ISBN: 978-84-482-6200-6.