Josep Massot i Muntaner, «Els mallorquins i la llengua catalana. Segles XIII-XXI», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat («Col·lecció Biblioteca Serra d’Or», 500), 2018, 171 pp. - Martí-Badia, Adrià (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Josep Massot i Muntaner, Els mallorquins i la llengua catalana. Segles XIII-XXI, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat («Col·lecció Biblioteca Serra d’Or», 500), 2018, 171 pp., ISBN: 978-84-9883-963-0.