Josep Miquel Ramis (ed.), «Epistolari Sebastià Juan Arbó - Joan Sales (1966-1982)», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat («Textos i Estudis de Cultura Catalana», 221), 2018, 167 pp. - Prims i Vila, Roger (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Josep Miquel Ramis (ed.), Epistolari Sebastià Juan Arbó - Joan Sales (1966-1982), Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat («Textos i Estudis de Cultura Catalana», 221), 2018, 167 pp., ISBN: 978-84-9883-956-2.