Xevi Camprubí, «La premsa a Catalunya durant la Guerra de Successió», València, Publicacions de la Universitat de València, 2016, 191 pp. - Llinares Planells, Alejandro (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Xevi Camprubí, La premsa a Catalunya durant la Guerra de Successió, València, Publicacions de la Universitat de València, 2016, 191 pp., ISBN: 978-84-9134-014-0.