Introducció al monogràfic «Les veus de l’alteritat» - Francés Díez, M. Àngels (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Introducció al monogràfic «Les veus de l’alteritat», del número 65 (tardor 2018) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.